Tilbud!

Kontorstol med hovedgærde Jorquera P&C ALI261C Blå

Original price was: 3.436 kr..Current price is: 1.769 kr..

Pift dit arbejdsmiljø op med vores ergonomiske kontorstol med hovedgærde – komfort og stil i ét. Opgrader din arbejdsdag i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800003786107 Kategori:

Oplev en ny dimension af komfort og stil på kontoret med vores Jorquera P&C ALI261C kontorstol i smuk blå farve. Denne moderne og ergonomiske kontorstol er designet med din ultimative komfort i tankerne. Med et stilfuldt hovedgærde, justerbare armlæn og en synkron mekanisme, vil du ikke blot arbejde i stil, men også med korrekt støtte og holdning.

Den lyseblå farve tilføjer et frisk pust til enhver arbejdsplads og passer perfekt til en moderne indretning. Den PVC-betrækkede stol er let at rengøre og vedligeholde, så du kan holde din arbejdsplads pæn og professionel. Med en vægt på 18 kg og nylonhjul er denne stol let at manøvrere og flytte rundt efter behov.

Certificeret efter UNE EN 1335 standarden, kan du være sikker på, at denne stol opfylder de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Det polyamid ryglæn og gasdæmper sikrer en stabil og behagelig siddeoplevelse, mens den synkrone mekanisme giver dig mulighed for at tilpasse stolens indstillinger til din krops behov.

Med en maksimal sædehøjde på 53 cm og en minimum sædehøjde på 45 cm passer denne kontorstol til en bred vifte af brugere og kan justeres for at opfylde individuelle præferencer. Skab den ideelle arbejdsstation med vores Jorquera P&C ALI261C kontorstol og oplev en ny standard for komfort, stil og produktivitet på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol med hovedgærde Jorquera P&C ALI261C Blå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.